Jenny er tilbake, og fjellcoachen tar helg!

Ingen Jenny uten kaffe..

Da jeg debuterte som blogger høsten 2011 var Jenny en av dem jeg satte stor pris på å bli kjent med. Jenny har, slik jeg har registrert det, i lengre tid tatt pause  fra den virtuelle verden, og ihvertfall  fra å dele med oss sine egne treffsikre skråblikk over kaffekoppen. Gleden var derfor stor da hun denne uka dukket opp på besøk igjen og attpå til bidro med en ny I love your blog award til fjellcoachen. Kanskje hun hadde savnet meg litt også?  Det er rart med disse vennskapene som oppstår på nettet med mennesker man aldri har truffet. Jeg blir nysgjerrig. Hvem er hun egentlig? Går det bra med henne? Hvilke prosjekter har hun på gang?  Trives hun med prioriteringene sine? I det øyeblikk vi mennesker deler noe av oss selv, påvirker vi verden rundt oss. Vi skaper engasjement, ergrer, gleder og berører. Det er slik samfunn skapes og utvikles, enten det er på nettet, på arbeidsplassen eller i nabolaget.

Gjesteblogging er en av flere måter å utvikle vårt felles nettsamfunn på. Vi knytter bånd, deler erfaringer og bistår hverandre, samtidig som vi tilfører hverandres lesere nye vinkler og perspektiv. Det er ei utvikling jeg kan like, og bare så det er sagt, fjellcoachen ønsker nye gjestebloggere velkommen! Denne uka er jeg invitert inn som gjest hos både Forfatterfruen og Hilde Merete, og takker for tilliten.

Jenny bruker det at jeg har  gjestebloggere som ett argument for å anbefale bloggen min. Jeg er glad for anbefalingen både fra henne  og for den som kom nesten samtidig fra allerbeste Afrikari mi, men i dag har jeg ikke lyst til å velge ut enkeltbloggere å anbefale videre, annet enn å minne om hele lista under Lenker til glede og inspirasjon, her er det noe for enhver smak, og noen ekstra lagt til de siste dagene. Samtidig tenker jeg litt  på valget Jenny tok i vår, om å melde seg ut for ei stund. Blogging kan være en tidstyv, og ta fokus bort fra andre, viktige områder i livet. Selv har jeg stor glede både av å sortere egne tanker gjennom skriveprosessen, og også av å oppdage at det jeg skriver skaper gjenklang hos flere. Ekstra glad blir jeg av diskusjonene som oppstår i etterkant av innlegg som berører. Engasjement er bra!

Disse dagene snur jeg og vender på flere steiner i eget liv, med formål å oppnå bedre balanse og energiflyt. Kanskje kommer det til å påvirke bloggingen også? Hvem vet?  Det jeg ihvertfall har bestemt meg for, er at resten av denne uka og begynnelsen på neste, blir totalt pc-fri! Det er tirsdag kveld, og jeg tar meg friheten å ønske riktig god helg :-).

7 kommentarer om “Jenny er tilbake, og fjellcoachen tar helg!

 1. Lammelåret

  Det er lurt å stoppe opp og skifte fokus for en stund, da ser en livet på en ny måte og blir mer bevisst hvilke verdier en har.

  Jeg setter enormt stor pris på bloggen din, fjellcoachen og kan helt ærlig si at du ville etterlatt deg et tomrom dersom du trappet ned på bloggingen. Jeg har lært veldig mye av deg og har blitt mer selvbevisst etter jeg begynte å lese deg og snakke med deg. Det vil jeg fortsette med!

  Så jeg håper virkelig at du fortsetter å skrive her og at du kommer tilbake med forfrisket bloggelyst.

  Liker

 2. Jenny

  Egentlig har jeg ikke savnet deg litt, for jeg har vært innom og fått en regelmessig dose av tekstene dine. I perioder hvor jeg har «pause» er jeg rundt og leser litt, men gir meg ikke til kjenne, dvs kommenterer. Og ja, jeg trives med både valg og prioriteringer, selv om det er som jeg fryktet, en veldig bratt lærekurve og mye jeg ikke forstår. Enda. Og sliter med å strukturere meg. Men motivert, det er jeg.. Takk for fine ord Fjellcoachen. Mitt egoistiske ønske er at bloggpausen din ikke bir lengre enn til over helgen, men du kjenner deg selv, og gjør det som er best for deg. Ta vare på deg. God helg 🙂

  Liker

 3. Kamelrytterske

  Skjønner godt både blogaward og invitasjoner til gjesteblogging. Egentlig trenger jeg ikke skrive no på Karavanseraiet.no, du har jo allerede sagt det mye bedre enn meg, lenge før jeg selv kommer på det.
  Fikk forresten enda en gladmelding i går, om innsatsen din på Lukt Lunta. Kan du også ta med deg med løftet hode.
  Og skulle du finne at du har noe du vil formidle på Karavanseraiet, er du hjertelig velkommen 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s