Anbefalinger på en fredag..

Fjellcoachen har blitt anbefalt. Det er alltid hyggelig, og spesielt akkurat nå da jeg ei stund har lurt på om jeg skal ta ei lita pause i skrivinga. Det er mormor som sender anbefalingen fra klagemuren sin (som hun bruker til mye mer enn å klage). Mormor er alltid støttende til stede, og oppmuntrer og utfordrer et uant antall bloggere i passende doser.

I bloggverden følger det regler med anbefalinger, ikke så ulikt de reglene som gjelder god takt og tone i livet ellers, som dette med å takke og linke til den som har anbefalt deg. Det skulle bare mangle! Videre skal jeg sende oppmerksomheten videre til 5 bloggere og gjøre dem oppmerksom på det, gjerne noen som er i startgropen og ikke har et hav av følgere ennå. Det tredje punktet er å kopiere post-it lappen på egen blogg.  Det skal jeg nok klare.

Jeg tenker det passer bra å dele ut anbefalinger på en fredag, det er helg og tid og rom for å fordype seg i nytt lesestoff. Jeg oppdager stadig nye blogger, og det er virkelig mye bra å lese her inne. Samtidig er landskapet uoversiktlig og av varierende kvalitet, så anbefalinger kan gjøre det lettere å finne fram, og oppdage nye perler.

(Og til dere som ikke blir nevnt eller anbefalt her: Siden 5 er i minste laget når jeg skal velge ut, startet jeg med å hoppe over de 6 mormor har anbefalt, og finner 5 nye, likevel kunne det vært flere)

Mandagsmor er en mammablogg, men også mye mer enn det, en voksen, spørrende og reflektert blogger som setter søkelys på samspill folk imellom. Barn er også folk, bare litt mindre av vekst.

Tanketrollet har vært en del på besøk hos meg i det siste, hun har sitt eget modige prosjekt om å legge fortida bak seg og fokusere på framtida. Formulerer seg godt gjør hun også. Livskraft, livsstyrke og refleksjon i fri flyt.

Sotengelen gjør meg alltid i godt humør med sine skråblikk på livet i sin allminnelighet og forholdet til det motsatte kjønn i sin særdeleshet. Akkurat passe rampete.

Slike jenter, en herlig blanding av doktordisputas, ambisjoner og tilstandsrapport fra ei ung jente i hovedstaden på jakt etter den store kjærligheten. Livet er mangfoldig.

Og så må jeg bare ha med Jakob Arvola selv om han ikke er i startgropa,  rett og slett fordi han gir meg lyst til å skrive, lære og ha noe å  strekke meg etter!

Til slutt tar jeg sjansen på å nevne noen til, slike som Med livet på slep, Ken Hansens bokblogg og  Forfatterfruen -en lillablogg, samt alle andre du finner under Lenker til glede og inspirasjon.

Riktig god fredag!

28 kommentarer om “Anbefalinger på en fredag..

 1. sotengelen

  Dette er selvsagt superdupergøy og en stor ære!

  Jeg har jo havnet i et selskap som er LANGT over der jeg ser meg selv, men jeg er gjerne med altså! 😀

  Jeg har tidligere blitt gitt slike anbefalinger og jeg har hatt gode tanker om å følge det opp, men jeg faller flatt hver gang. Det er mange som fortjener en anbefaling så jeg burde jo virkelig ta meg selv i nakkeskinnet.

  Tusen takk! Nå kan jeg tusle inn i helga med enda mer å smile for.

  Liker

 2. MandagsMor

  Tusen takk for anbefaling! En smekkfin måte å starte «fredda» på, – og må si meg enig med Sotengelen; snakker om å havne i det gode selskap!
  Å – men det skaper et problem også – hvilke blogger skal jeg anbefale? Det er så mange flotte!

  *tenke-med-pekefinger-i-panna*

  Liker

 3. Tanketrollet

  Tusen takk gode Fjellcoachen 🙂 Jeg vil fortelle at det gjør godt å få god oppmerksomhet ! Jeg opplever det motiverende og inspirerende ! Både hva angår det å skrive, å dele og å fortsette å ta modige valg ! Din blogg har jeg jo selv anbefalt varmt – ( den vet jeg du leste sent i går etter at du hadde skrevet dette) . Du inspirerer meg 🙂 Og tusen takk for gode anbefalinger av blogger. Som du sier så er det mange der ute, noen har jeg funnet, andre er ukjente for meg. Så nå gleder jeg meg til å hekte meg på nye inspirerende blogger , en kilde til nye refleksjoner, ny kunnskap , og glede . Ha en strålende dag 🙂

  Liker

 4. Mormor

  Takk for at du var kjapp og med fine blogger på listen din.
  Jeg har vandret innom dem av og an . Nå har jeg i alle fall 1 ny å titte på 🙂
  God, vakker og morsom fredag og en mormorklem 🙂

  Liker

 5. slikejenter

  Alltid hyggelig å høre fra deg, Hedvig! Bloggefrekvensen min har tapt seg betraktelig i det siste, så da det er ekstra hyggelig å bli anbefalt. Og takk for gode tips. Ha en strålende helg 🙂

  Liker

 6. Tilbaketråkk: Blogg Award / Anbefalte blogger! | Mandagsmor

  1. fjellcoachen

   Heia 🙂 Undret litt hva hmm..et ditt betyr, og kom samtidig på at jeg skulle gjøre en skikkelig gjennomgang av lenker til glede og inspirasjon. Og så sto du ikke der! Det er nå rettet opp Mirapisani, bloggen din er til glede og inspirasjon!

   Liker

 7. Tilbaketråkk: Jenny er tilbake, og fjellcoachen tar helg! « fjellcoachen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s