om fjellcoachen

ving6610_Hedvig

 

 

Foto: Ingrid Eide

Navnet mitt er  Hedvig Rognerud, og jeg bor og trives på Tynset langt nord i Østerdalen. Som daglig leder  i Rådhuset Vingelen AS, arbeider jeg i tillegg til den daglige ledelsen, med ledercoaching, gründercoaching, bedriftsrådgiving og organisasjonsutvikling. Overskriften for alt jeg holder på med er lokalsamfunnsutvikling.  Jeg trives i alle situasjoner der jeg får være med og bidra til vekst og utvikling for enkeltpersoner, grupper og virksomheter, både i og utenfor regionen vår.

Jeg er sertifisert DNCF Executive NLP Coach, og var styremedlem i DNCF (Den Norske Coachforening) fram til april 2013. Fra tidligere har jeg sertifikatet «Communicology Basic Level» fra Studio KomFor. Jeg er godkjent gründercoach, mentor og FRAM-rådgiver for Innovasjon Norge, og PREP instruktør fra Modum Bad (samlivskurs). Utdanningen min er en kombinasjon av samfunnsfag, økonomi og personalutvikling og -ledelse.

På Facebook finner du meg som Fjellcoachen.

21 thoughts on “om fjellcoachen

 1. Inspirasjon 😉 Jeg jobber med merkevarekurs for Innovasjon Norge – og jobber også mye med grundervirksomheter. Vl gjerne følge bloggen din !
  Bare begrepet FJELLCOACH ….. differensierer deg fra andre. Liker det !

  Liker

 2. Førr ei dame:-)) Sååå mykje kunnskap og ballast du har, og i tillegg eit kjempegodt medmenneske. Spennande også å lese på bloggen din.

  Liker

 3. Takk for liten kommentar på bloggen min. På den måten kom jeg over din.
  Her er mye spennende lesning, Fjellcoach. Kommer til å kikke innom her.

  Har venner opprinnelig fra Vingelen. Var for mange år siden på besøk i den flotte fjellbygda. Seterbesøk, fjelltur i vidt terreng og stølskost som tettemelk sto på menyen. Glemmer det aldri. Bonderomantikk på det høyeste.

  Liker

 4. Det er så mye spennende å lese på bloggen din! 🙂
  Nå er jeg nede i tredje kaffekopp mens jeg leser og leser, – lar meg engasjere, slår opp ord og uttrykk, sjekker informasjon og plukker med meg «godbiter» underveis. Er så heldig å jobbe som veileder/coach og mye av det du skriver om (f.eks. endringsarbeid) kan jeg kjenne meg igjen i. Takk for at du deler!

  Liker

  • Så hyggelig å høre fra deg her også. Jeg skriver av interesse og engasjement, og fordi det gir meg mye å skrive ned tankene mine. Likevel er det godt å lese at de gir gjenklang hos flere.

   Liker

  • Tusen takk tonentrinn, jeg blir glad av slike tilbakemeldinger! Kanskje tanken ikke var så bevisst da jeg startet bloggen for to år siden, at skrivebehovet var en større driver enn hvem som kom til å lese, men det gjør godt nå å vite at andre har glede og nytte av det jeg skriver.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s