Om øy-coachen

Jeg heter Hedvig Rognerud og arbeider til daglig som som coach, foredragsholder og forretningsutvikler hos Fossekall AS.

Etter 9 år som rådgiver og etterhvert daglig leder i Rådhuset Vingelen langt nord i Østerdalen, har jeg fra januar 2020 funnet fotfeste i mer hjemlige trakter. Jeg bor nå på Helgøya midt i Mjøsa, og  har blitt en del av rådgiverkorpset  til Fossekall AS på Lillehammer.  Jeg trives i alle situasjoner der jeg får være med og bidra til vekst og utvikling for enkeltpersoner, team og arbeidsplasser, enten det handler om mestring, selvledelse eller forretningsutvikling.

Utdanningen min er en kombinasjon av samfunnsfag, økonomi og personalutvikling og -ledelse.
Sertifiseringer:
Jeg er godkjent gründercoach, mentor og FRAM-rådgiver for Innovasjon Norge, og er fast spaltist hos ukebrevet Tirsdag morgen.
For mer informasjon, bestilling av foredrag, innlegg eller prosessledelse, ta direkte kontakt med meg,  eller se Talerlisten.no

21 kommentarer om “Om øy-coachen

 1. Mette

  Inspirasjon 😉 Jeg jobber med merkevarekurs for Innovasjon Norge – og jobber også mye med grundervirksomheter. Vl gjerne følge bloggen din !
  Bare begrepet FJELLCOACH ….. differensierer deg fra andre. Liker det !

  Liker

 2. Jane Helen N. Fossdal

  Førr ei dame:-)) Sååå mykje kunnskap og ballast du har, og i tillegg eit kjempegodt medmenneske. Spennande også å lese på bloggen din.

  Liker

 3. Elisabeth

  Takk for liten kommentar på bloggen min. På den måten kom jeg over din.
  Her er mye spennende lesning, Fjellcoach. Kommer til å kikke innom her.

  Har venner opprinnelig fra Vingelen. Var for mange år siden på besøk i den flotte fjellbygda. Seterbesøk, fjelltur i vidt terreng og stølskost som tettemelk sto på menyen. Glemmer det aldri. Bonderomantikk på det høyeste.

  Liker

 4. MandagsMor

  Det er så mye spennende å lese på bloggen din! 🙂
  Nå er jeg nede i tredje kaffekopp mens jeg leser og leser, – lar meg engasjere, slår opp ord og uttrykk, sjekker informasjon og plukker med meg «godbiter» underveis. Er så heldig å jobbe som veileder/coach og mye av det du skriver om (f.eks. endringsarbeid) kan jeg kjenne meg igjen i. Takk for at du deler!

  Liker

  1. fjellcoachen

   Så hyggelig å høre fra deg her også. Jeg skriver av interesse og engasjement, og fordi det gir meg mye å skrive ned tankene mine. Likevel er det godt å lese at de gir gjenklang hos flere.

   Liker

  1. fjellcoachen

   Tusen takk tonentrinn, jeg blir glad av slike tilbakemeldinger! Kanskje tanken ikke var så bevisst da jeg startet bloggen for to år siden, at skrivebehovet var en større driver enn hvem som kom til å lese, men det gjør godt nå å vite at andre har glede og nytte av det jeg skriver.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s