Jeg bygger en katedral!

Er mandag en dårlig start på uka? Kanskje har du glemt at du egentlig var i ferd med å bygge en katedral? Reblogger denne fra 2. desember 2012, spesielt viktig på mandags morgener!

fjellcoachen

De fleste har sikkert hørt vandrehistorien om de 3 arbeiderne som underveis på et stort byggverk ble stilt spørsmålet om hva de holdt på med. «Jeg hogger i stein» svarte den ene. Den andre svarte at han arbeidet for å forsørge familien sin, mens den tredje svarte stolt: «Jeg bygger en katedral!»

Det fantastiske byggverket Sagrada Familia i Barcelona ble påbegynt allerede i 1883 , som arkitekten Antoni Gaudí s store livsverk, og er ennå ikke fullført. Mye av den uferdige katedralen ble ødelagt under den spanske borgerkrigen, og arbeidet måtte startes på nytt igjen etterpå.

Enkelte mål vi setter oss i livet, er på nivå med å bygge en katedral, enten det dreier seg om å starte en bedrift, oppdra barn eller å sy sammen to familier. Målet er både høyt opp og langt fram, og hverdagen minner mer om å hogge løs på en umedgjørlig og uhåndterlig  klump…

Vis opprinnelig innlegg 204 ord igjen

2 thoughts on “Jeg bygger en katedral!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s