Fjellcoachen fyller 1 år, hva nå?

30 august er det 1 år siden jeg bestemte meg for å introdusere Fjellcoachen som begrep, og samtidig opprette blogg og Facebook side.  Det har vært et spennende og lærerikt år, og bloggen har etterhvert begynt å leve sitt eget liv. Litt statistikk etter dette første året:

1 år!

122 innlegg

1018 kommentarer

21 425 besøk på siden

210 «likere» på Facebook

Sammenlignet med de berømmelige rosabloggerne er dette kanskje ikke mye å skryte av, men responsen er langt over det jeg forventet da jeg begynte å utforske bloggernes verden. I tillegg har jeg lært andre spennende, morsomme og kunnskapsrike bloggere å kjenne, fått utvidet egen horisont, og noen ganger fått brynt meningene mine skikkelig. Det er jeg glad for. I all hovedsak har tilbakemeldingene vært positive, og stimulert meg til å fortsette denne fritidsaktiviteten som etterhvert har tatt en vesentlig  plass i livet mitt.

Men hva nå?

Skal jeg fortsette å skrive, eller er dette et 1-årsprosjekt?

Hvis jeg skal fortsette, hvilke tema er det ønskelig at jeg skriver mer om? (i alfabetisk rekkefølge)

 • Coaching?
 • Foreldre/barn/barnebarn?
 • Gründerliv?
 • Kommunikasjon?
 • Konflikthåndtering?
 • Ledelse?
 • Mestring?
 • Organisasjonsutvikling?
 • Parforhold?
 • Selvledelse?
 • Annet?

Hva med gjestebloggere? Og hva slags?

Hvor bør jeg forbedre meg?

Jeg står ved et veiskille og håper å få tilbakemelding på om jeg skal fortsette, og i så fall hva som skal til for å løfte fjellcoachen videre?

Ser fram til å høre fra akkurat deg 🙂

20 kommentarer om “Fjellcoachen fyller 1 år, hva nå?

 1. Mormor

  Jeg kan ikke si deg hva du skal skrive om. Men jeg liker bloggen din slik den er. Litt av dette og hint. Alvor i passende doser. Innblikk i en fjelltreners liv (hvordan trener man fjell?), lyrikk og musikk og gjester.
  Om du spør etter forbedringspotensiale (og jeg mistenker deg for å gjøre det) ser jeg ingen utpregede retninger.
  Om du skal fortsette eller om det er ett ettårs-prosjekt er også ditt valg. Men jeg vil savne turene innom bloggen din, om du slutter.
  Mormorklem på forskudd for 1-års-dagen

  Liker

  1. fjellcoachen

   Takk skal du ha, mormor, det var mange gode ord.. Og takk for at du korrigerer meg innimellom, når det er på sin plass :-). Satser på at jeg får flere tilbakemeldinger etterhvert også. Med ønske om en alle tiders mandag!

   Liker

 2. Ingrid Helene Frantzen

  Hei Fjellcoachen

  Jeg har fulgt deg en tid og leser bloggen med stor interesse. Synes det er mange interessante innlegg og jeg hper du vil fortsette med dette.

  nsketema: coaching, kommunikasjon, konflikthndtering, mestring, organisasjonsutvikling og selvledelse. Men egentlig det samme fordi en finner oftest noe en kan relatere til sitt eget liv uansett hva temaet i utgangspunktet er.

  Ha en fin dag 🙂

  mvh Ingrid Frantzen

  27. aug. 2012 kl. 12:32 skrev fjellcoachen :

  > >

  Liker

  1. fjellcoachen

   Hei Ingrid Helene og velkommen til bloggs! Glad for å få slike tilbakemeldinger. Lover å følge opp de temaene du nevner, om enn ikke i kronologisk rekkefølge. Håper jeg ser mer til deg her inne 🙂

   Liker

 3. plosiv

  Gratulerer med ettårsdag, dyktige fjellcoachen! Dette er da riktig fine tall å vise til på ett år. Liker godt å følge deg! 🙂 Parforhold og kommunikasjon synes jeg høres interessant å lese enda mer om.

  Liker

 4. Lammelåret

  Gratulerer så mye med ett-årsdag!
  Jeg er den heldige som har fulgt deg fra første innlegg, det var ren og skjær flaks at jeg oppdaget deg.

  Jeg liker godt måten du blander coaching med dine faglige erfaringer. Miksen gjør at du kan trekke inn mer private forhold også. Jeg tror det er viktig at du holder hovedfokus på coaching og den enkle måten du presenterer det på. Det krever ingen forkunnskap og innsikt (tror jeg) og dermed blir det lett for folk som er helt ukjent med det å forstå og lære.

  Jeg ville blitt lei meg dersom du sluttet å blogge, for jeg trives så godt hos deg!

  Liker

 5. fjellcoachen

  Tusen takk skal du ha, lammelåret! Slik jeg tenker, ønsker jeg å skrive på en måte det er lett å kjenne seg igjen i, og alminneliggjøre de temaene som ofte er gjengangere i coaching-samtaler. Det er også viktig for meg å ha min personlige stil, og ikke «drukne» blant bloggere i samme genre med hovedfokus på «du blir det du tenker» og «følg din indre drøm». Verden slik jeg ser den er så mye mer sammensatt og komplisert, men minst like spennende for det.

  Den innsikten det krever å følge med, er vel i første grad selvinnsikt, og der har de fleste av oss mye å lære, uansett kunnskapsnivå 🙂

  Liker

  1. Lammelåret

   Jeg synes absolutt du har funnet din stemme og din nisje! Og så liker jeg godt at innleggene dine ikke er lengre enn de er. Det gjør det mulig for meg å følge med.

   Liker

 6. Lise D. Hillås

  Gratulerer med jubileum og strålende tall som taler for seg. Hvorfor velge det ene fremfor det andre? Fjellcoachen er Fjellcoachen akkurat som den er – med sine gode innlegg, reflekterende og treffer midt i hjertet med gjenkjennelighet, lunhet og varme. I den senere tid også med gjesteinnlegg i samme ånd og som også leses med stor glede og interesse. Jeg heier deg videre og ser frem mot flere jubileer:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s