Å delta på workshop..

.. i sosiale medier, gir utfordringer på flere plan.  Kursholderne fra Sweet Chili Stories stiller flere spørsmål: Hva brenner du for, hvordan formidler du det du står for og hvem vil du egentlig nå?

Det  første vet jeg selvfølgelig svaret på.  Jeg brenner for frigjøring av uutnyttet potensiale hos mennesker. Jeg tror på formelen: p = P – i (performance = Potential minus interference)  Eller: Uansett hva du tror du er, er du alltid mer enn det. Tenk alt vi kan få til, sammen og hver for oss, hvis vi tar i bruk de ressursene  vi har i oss selv! Da kan vi virkelig snakke om verdiskapning, personlig, lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Og hva kan mitt bidrag være? Først og fremst kan jeg bidra med trua på at det går an, oppriktig interesse for de menneskene jeg møter,  og også med entusiasme og glede over å få lov til å arbeide med dette. Som sertifisert NLP coach har jeg erfaring og verktøy som kan bidra til å endre tankemønste, utvide valgmulighetene og øke bevisstheten om egne ressurser.  Henry Ford skal ha sagt: «Du kan tro at du kan og du kan tro at du ikke kan. I begge tilfelle får du rett.»

Hvem er det jeg ønsker å nå? De jeg har mest med å gjøre akkurat nå, er mennesker med en drøm de ønsker å realisere. Ivrige, entusiastiske gründere som vet hvor de vil, men ikke alltid hvordan de skal få det til. De kan trenge hjelp til å sortere tanker, kartlegge muligheter og identifisere hindre, og prioritere aktiviteter for å nå målene sine.

Jeg ønsker også  å snakke med ledere og ledergrupper, mennesker som vil jobbe med lederrollen sin, styrke arbeidsmiljøet og gjennom dette oppnå bedre resultat, både personlig og økonomisk.

Den tredje og minst like viktige gruppa jeg ønsker å nå, er privatpersoner som er klar for endringer i livet sitt. Mennesker som vil arbeide med måten sin å møte andre på, løse opp begrensninger de har laget for seg selv, sortere tanker og tørre å ta valg. Som Clash sang på 80-tallet: «Should I stay or should I go

Dette er utgangspunktet for min debut i bloggverden. Resten må jeg finne ut underveis, og det jeg ønsker meg mest av alt, er forslag, innspill og kommentarer til innholdet i denne bloggen!

2 thoughts on “Å delta på workshop..

 1. Å være i en endringsprosess er spennende og krevende. Jeg fascineres av hvor langt en kan komme med seg selv dersom en er villig og våger, men samtidig vet jeg også at man ikke kan oppnå hva som helst bare man bruker riktige teknikker.

  Å jobbe med å finne det beste i folk og være med på deres prosesser må være svært spennende og interessant, men sikkert også utfordrende i motbakker og når du ser potensialer de selv er blinde for.

  Jeg ser fram til å fortsette å følge bloggen din! Lykke til.

  Liker

 2. Hei Lammelåret, så hyggelig å få en kommentar på min første bloggpost! Jeg er helt enig med deg i at teknikker ikke er nok. De er kun en del av ei verktøykasse som kan være til hjelp på veien. Den viktigste forutsetningen er at viljen til endring er til stede, og at prosessen eies av den det gjelder. Som coach må jeg møte folk der de er, og ikke der jeg mener de burde ha vært.
  Ellers: Innleggene mine kommer sikkert litt i rykk og napp den første tiden, siden dette er en helt ny arena for meg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s